Oudervereniging

Op deze pagina vind je informatie over de werking van de oudervereniging in onze school.

Situering
Wellicht kennen jullie ons al van de interessante activiteiten die wij organiseren of de leuke initiatieven van de school die wij mee ondersteunen. Maar wisten jullie ook dat wij méér zijn dan een feestcomité?

Wij hebben de ambitie om met de directie en het schoolteam mee te denken over het opvoeding- en onderwijsgebeuren op onze school.

Door deze samenwerking kunnen we de school nog beter maken voor onze jongeren. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die zich samen met ons willen inzetten. U kan deelnemen aan vergaderingen (data kan u in september op deze pagina vinden). De oudervereniging organiseert in samenspraak met de leerkrachten en directie van zowel JOMA secundair als JOMA basis heel wat activiteiten. Uw hulp daarbij is meer dan welkom!

Zijn er nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze contactgegevens kan u onderaan deze pagina vinden.


Kalender
Bij de start van het nieuwe schooljaar volgt een overzicht van de vergaderingen van de oudervereniging. Al onze vergaderingen gaan door in refter Maantje, ingang Maantjessteenweg. Dit telkens om 19.00 uur.


Contactgegevens

Voorzitter: Mevr. Fadila Chennouf
U kan contact opnemen met de oudervereniging via oudervereniging(at)jomasecundair.be .

Vergaderingen
De vergaderingen voor dit schooljaar zitten er op (ter info: dit schooljaar werden er zes vergaderingen gehouden). In de loop van de maand september worden de data van de vergaderingen hier gepubliceerd.
© JOMA secundair
Maantjessteenweg 130 - 2170 Merksem
Telefoon: 03/645.59.60 - e-mail: info(at)jomasecundair.be