Ict-stage te Madrid

Via het Erasmus+-project, dat leerlingen van het secundair onderwijs de kans geeft om in een Europese context stage te lopen, gaan leerlingen van onze richting Informaticabeheer in februari hun stage ict volbrengen op twee bedrijven te Madrid.

De stage in Madrid biedt een meerwaarde die zich situeert op verschillende vlakken. De leerlingen zullen hun ict-kennis en vaardigheden in de praktijk kunnen aanscherpen en daarnaast ook hun communicatieve mogelijkheden verder verruimen.

Daarnaast krijgen de leerlingen via het Erasmus+-stageprogramma de kans om skills te ontwikkelen die hen - zowel bij het voortstuderen als in het latere professionele leven - van pas zullen komen. Flexibiliteit aan de dag leggen, verantwoordelijkheid opnemen, vrijheid hanteren, verblijven in een gastgezin, functioneren in een Europese grootstad ... Het zijn zaken die een extra dimensie geven aan deze stage.

Samen met de leerlingen kijken we uit naar deze uitdaging die ongetwijfeld zal uitgroeien tot een geweldige ervaring!

Volg de blogberichten die hier op deze pagina gepubliceerd worden vanaf 10 februari en lees hoe onze leerlingen de stage ervaren!
© JOMA secundair
Maantjessteenweg 130 - 2170 Merksem
Telefoon: 03/645.59.60 - e-mail: info(at)jomasecundair.be